Preturile sunt exprimate în Lei si contin TVA 19%;

Preturile NU contin taxele de transport sau curierat

Modalitate de comanda:
1. Puteti face comanda online, telefonic sau pe email: manager@antenadigitalsat.ro

  1. Sunand la numerele de telefon: 0260661690 ; 0756635651 in intervalul orar de luni-vineri 9:00-17:00
      sau  sambata 9:00-13.00
    3. Printr-un e-mail la manager@antenadigitalsat.ro

                                                  Procesarea comenzilor:
Pentru a ne asigura ca veti primi produsele in cel mai scurt timp posibil, trimiterea comenzilor in aceeasi zi cu comanda se va efectua doar pana la ora 14:00 in fiecare zi lucratoare. Orice comanda trimisa catre noi dupa ora 14:00 va fi inregistrata si coletul va fi trimis in urmatoarea zi lucratoare dupa confirmarea dumneavoastra telefonica.
In acest fel ne asiguram ca pachetele dumneavoastra vor pleca la timp prin curier, ceea ce va asigura o livrare mai rapida.

                                                    Modalitati de livrare:
Produsele din comanda dumneavoastra sunt trimise prin curier si ajung la adresa specificata de dumneavoastra in formularul de comanda. In cazul in care nu este nimeni acasa in momentul in care firma de curierat ajunge la dumneavoastra, veti fi contactat telefonic la numarul de telefon introdus de dumneavoastra in formularul de inregistrare de pe situl www.digitalsatelit.ro

Durata de livrare:
Veti fi contactat telefonic in maxim 24 de ore de la efectuarea comenzii. Programul nostru este de luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00.
Comenzile efectuate in afara acestui interval vor fi preluate in urmatoarea zi lucratoare. Dupa confirmarea telefonica a comenzii dumneavoastra, produsele vor ajunge la dumneavoastra, in mod normal, in interval de 24-48 de ore,in functie de metoda de livrare aleasa.

transportul este gratuit pentru comenzi peste  400 de lei, pentru cei ce comanda exclusiv pe acest site