Antena Digital

Instalare / Montaj

Salaj, Satu Mare, Bihor, Cluj si Maramures 

Suntem specializati si autorizati in montarea Sistemelor de Supraveghere si Alarmare antiefractie, Control Acces si Pontaj, Automatizari porti batante si culisante, Bariere auto si Tornicheti .

Montare si igenizare aer conditionat 

Televiziune si internet  prin satelit fibra optica

Internt si telefonie Wimax de la Radiocom 

Instalatii electrice

Extindere Retele Internet in Institutii de Invatamant, Hale Industriale, Societati Comerciale si persoane fizice prin cablu sau wifi, acces point .

  

Dispunem de autoturisme pentru deplasare la client dotate cu scari de diferite marimi, scule si dispozitive pentru a executa lucrari de buna calitate. Aparate de masurare semnal, de sudura fibra optica, de identificare fibra deteriotata, scule de serizat cablu, testere de reglat camerele de supraveghere, aparate de vidat aer conditionat, butelii de gaz, aparate de masurare tensiuni, statii de lipit, satfindere etc. Principalii parteneri sunt: Hikvision, Dahua, Safer, Rovision, Nice, Roger, Came, Motorline, TMT, Allmatic, Electra Genwey, Resel, Romstal, Orange, FocusSat, Radiocom, DSC, Paradox, BFT, Jablotron, Commax, Legrand, Benica, Bentel, FAC, TP-Link, General security, Secpral, Atu Tech, Vonmag, Vonrep.etc
0
    0
    Cosul dumneavoastra
    Cosul este golInapoi la magazin