Firma noastra  instaleaza si programeaza   Sisteme de  Alarma  impotriva efractiei  PARADOX, DSC ETC PE FIR SI WIRELESS, CU DETECTORI DE MISCARE DE INTERIOR SI DE EXTERIOR CU IMUNITATE LA ANIMALE, CU POSIBILITATE DE COMUNICARE GSM SI GPRS A STARII DE ALARMA.
ASIGURAM MONTAJ IN SALAJ SATU MARE , CLUJ , BIHOR SI MARAMURES.

ACESTE SISTEME DE ALARMARE ANTIEFRACTIE SE PRETEAZA SA FIE MONTATE LA APARTAMENT, CASA, VILA, BIROU PRECUM SI IN MEDIU INDUSTRIAL.

SISTEMUL ESTE COMPLET GATA DE INSTALARE SI CONTINE URMATOARELE:

1 x centrala alarma DSC PC585
1 x tastatura LED
1 x detector de miscare + 1 x suport
1 x Contact magnetic
1 x sirena de exterior
1 x transformator
1 x acumulator sirena 7A
1 x acumulator centrala 4A

                                   

KIT alarma format din centrala , modul radio , tastatura wireless , 1 detector PIR wireless , comunicator GSM/ GPRS . Bateriile dispozitivelor  incluse.

Usor  de instalat ,usor de programat

                                

  • Antena Digital face  pentru a păstra  informaţiile  din acestă pagină.Aceasta camera ip  poate conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.  Toate promoţiile  sunt valabile în limita stocului.Recomandam inainte de comanda sa ceri informatii tehnice si cele legate de stocuri la tel. 0756635651  de la 8;30-17;00.
  • NOU !!!!!!!!!   Pentru serviciile noastre poti alege plata in rate  !!!!!!!

                                           

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *