Cand vine vorba de sisteme de supraveghere in Zalau, exista un numar limitat de firme ce e ocupa cu aceste servicii. Orice afacere are nevoie de un sistem de supraveghere video pentru un plus de siguranta. Avand in vedere ca orice spargere poate sa reprezinte daune semnificative din punct de vedere financiar dar si al confidentialitatii datelor, un sistem de supraveghere este chiar obligatoriu. Exista societati care detin active sub forma de unitati / laptop-uri cu date ale clientilor, informatii sensibile care trebuie protejate cat mai bine. Sistemul de supraveghere video poate fi combinat cu unul de alarmare (audio), cu porti de accces pe baza de cartela si multe alte solutii moderne.

Sisteme de supraveghere in Zalau

Putem spune ca am fost martori la o evolutie spectaculoasa in domeniul sistemelor de supraveghere. In ultimii ani acestea s-au imbunatatit tot mai mult, fiind intr-o legatura tot mai stransa cu internetul si cu cresterea capacitatii de stocare a informatiilor online. Daca inainte era foarte costisitor din punct de vedere financiar sa detii un sistem de supraveghere, acum este mult mai accesibil. Preturile au scazut constant si oricine isi poate cumpara (fara chirie) un sistem propriu de supraveghere.

Cat timp dureaza montajul unui sistem de supraveghere

De cele mai multe ori un montaj dureaza cateva ore. Depinde foarte mult de cat de accesibile sunt zonele unde se instaleaza echipamentele, cat de multe camere trebuie montate, cati senzori etc. Pentru o casa normala, un montaj sistem de supraveghere complet poate sa dureze intre 2-4ore.

In cazul societatilor sau institutiilor care au nevoie de un pachet mare configurat special, montajul poate sa dureze chiar si cateva zile. Pentru o oferta personalizata si detalii despre cum putem colabora, nu ezitati sa ne contactati online sau telefonic.

Zona noastra de acoperire: Salaj, Satu Mare, Bihor, Cluj si Maramures 

Va asteptam si pe conturile de social media unde publicam diferite informatii din domeniul in care activam

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *